За нас

Пране на килими

Благодарение на нашият екип от експерти и на нашите професионални машини вашите килими са професионално почистени, за много по-кратко време и без това да вреди на тяхната текстура. В килимите ви не остава влага. С Нашите високо качествени почистващи продукти (тези продукти са противоалергични, осигуряват 100% по-дълбоко Пране и са безвредни за околната среда) и напълно автоматизираните ни машини за пране на килими предоставяме услугите си по уникално професионален начин.

Пране на завеси, пердета и щори

Имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти и услугата пране на завеси, пердета и щори. Това са много делликатни материи, нашите специалисти са специално обучени да внимават при работа с този тип продути.

Пране на одеяла и завивки

При Пране на одеяла, завивки и юргани продуктите които използваме в нашите услуги за пране са изключително високо качествени 100% хигиенични, почистват цялостно и не предизвикват алергии. Благодарение на модерните технологии ние използваме в нашите услуги перално-сушилни машини с които текстилите са перфектно измити и изсушени.